Szolgáltatásaink

lakossági színkeverés


ipari színkeverés


Az Industrial Paint Service rendszer által az ipari, professzionális felhasználásra szánt termékek széles kínálata válik elérhetővé úgy a gépipar, mint a karbantartó festések és a speciális alkalmazások számára. Az ipari alkalmazást a termékek speciális jellemzői teszik lehetővé: a bevonatok tartósak, száradásuk gyors. Fémipari, faipari bevonatok és ipari padlóbevonatok színkeverése igény szerint.

Anyagigény kalkuláció


Legyen az gipszkartonozás, hőszigetelés, festés, burkolás mi segítünk Önnek a várható anyagigény kiszámításában.
A gyári adatok és a többéves tapasztalat mellett, ebben segítségünkre vannak beszállítóink és kivitelezőink is. Tervrajz alapján nem vállalunk anyagigény kalkulációt!

Szakmai tanácsadás

Többéves szakmai tapasztalatunk és vevőink rendszeres visszajelzései alapján segítünk Önnek kiválasztani az optimális alapanyagokat, segédeszközöket elképzeléseinek megvalósításához. Munkatársaink számos szakmai továbbképzésen vesznek részt, gyártóink alkalmazástechnikusaival rendszeres kapcsolatot tartunk fenn.

házhoz szállítás

Megvásárolt termékeiket, Budapesten és környékén, térítés ellenében házhoz is szállítjuk. A szállítás előre megbeszélt időpontban történik. Fuvarozóink a kiszállítást az áru teherautóról történő leadásáig vállalják.